Vendre a Corello

Com puc vendre el rellotge a Corello?

Ens pot vendre els seus rellotges d’alta gama apropant-se a qualsevol dels nostres establiments associats o a la nostra botiga del Carrer Valencia 308, de Barcelona. On li oferirem un tracte personalitzat i la màxima discreció.

També realitzem compres a distància. Pot contactar amb nosaltres al telèfon (+34) 932 720 027 o mitjançant el correu eletrònic info@corello.es. Ens posarem en contacte amb vostè i el guiarem en cada un dels passos. Farem una taxació sense compromís del rellotge, si l’accepta, li enviarem una proposta de contracte signat amb l’import de compra que s’hagi pactat i ens farem càrrec de les despeses d’enviament amb la corresponent assegurança.

El nostre objectiu és garantir un procés de compra segur i senzill perquè vostè no s’hagi de preocupar de res.

Puc fer una taxació del meu rellotge abans de vendre?

Sí, si ho necessita, abans d’oferir un import per la compra del seu rellotge, li farem una taxació d’acord al seu valor de mercat.

Quines marques de rellotjes compren?

Comprem qualsevol rellotge de gamma alta: Rolex, IWC, Cartier, Panerai, Jaeger LeCoultre, Frank Muller Audermans Piguet, Patek Philippe, etc.

En general rellotges amb un alt valor de mercat.

Quan de temps es triga en completar una venda?

Els temps varien: des de vendes immediates realitzades a la nostra botiga, fins a unes 48h a completar el procés a distància.

Volem oferir un servei eficaç i segur pel que sempre estarem disponibles per ajudar-los en el procés.

Comprar a Corello

Quines garanties tinc al comprar a Corello?

Els nostres rellotges, al ser de primeres marques pràcticament tots tenen garantia de per vida i certificats d’autenticitat.

Quines avantatges te Corello?

En Corello tenim àmplia experiència en la compra-venda de rellotges. Som joiers professionals especialitzats en rellotgeria.

Garantim que tots els nostres productes són autèntics, no comprem ni venem rèpliques o rellotges d’imitació. Desestimem la compra de qualsevol producte del qual no puguem garantir la seva autenticitat al 100%.

Totes les nostres compres segueixen el procediment establert per la llei per garantir la seva legítima procedència i confirmar que no es tracta d’un article robat.

Tots els nostres rellotges han estat revisats a consciència i tenen com a mínim 1 any de garantia.

Màxima discreció, privacitat i servei. A les nostres botigues podrà disposar del tracte professional amb el màxim nivell de privacitat. Perquè pugui valorar tranquil·lament la seva compra.

Puc realizar la meva compra online?

Pot contactar amb nosaltres en línia, però a causa de l’exclusivitat dels nostres productes totes les vendes es fan manualment i gestionades per un dels nostres professionals.

Un cop contacti amb nosaltres, el nostre equip l’atendrà de manera personalitzada per garantir el nostre nivell d’excel·lència.

Puc retornar un rellotge comprat de segona mà?

A diferència de la compra entre particulars, nosaltres oferim dret de desistiment, per la qual cosa si en els següents 7 dies després de la seva compra el producte no compleix amb les expectatives podrà devovlerlo sense compromís.

A més oferim com a mínim 1 any de garantia de funcionament.

Tots els productes son de segona mà?

No, també venem productes nous. No obstant això no disposem d’un catàleg de productes de fabricant, totes les nostres peces són úniques.

Carrito
¿Necesitas ayuda?